Kwaliteitskunstgras made in Belgium.

Ons assortiment bestaat uit 8 soorten.

We kijken samen met u om steeds de juiste soort te kiezen.

IMG_6034

Verda Rigardo

Verda Rigardo, is onze topper in het gamma! Dit gras geeft u het meest natuurlijk ogende gazon door de meerdere soorten vezels en natuurlijke kleuren. Verda Rigardo is de ideale oplossing voor dakterrassen en de hedendaagse tuin en is geschikt voor spelende kinderen en huisdieren.

28,90 € / m² excl BTW

Verda Mallonga

Verda Mallonga is de korte budgetvriendelijke versie van onze Verda Rigardo en beschikt eveneens over alle sterke eigenschappen zoals de Xtra Spine Technology en dezelfde dichtheid. Deze soort is uiterst geschikt voor mensen met kinderen en/of huisdieren.

23,40 € / m² excl BTW

Verda Ludi

Verda Ludi is een korter kunstgras waarin gebruikgemaakt wordt van zwaardere vezels waardoor dit type een zachte, dichte grasmat vormt. De Verda Ludi is iets donkerder van kleur en zeker geschikt voor spelende kinderen.

 

28,60 € / m² excl BTW

Verda Sento

Verda Sento heeft een natuurlijke en weelderige uitstraling. Door de verschillende vezels en groentinten hebt u met Verda Sento het uitzicht van een perfect gemaaid gazon. De verschillende vezels geven dit gras een zacht gevoel.

28,90 € / m² excl BTW

Verda Sovaga

Verda Sovaga is een iets wildere variant. Het natuurlijke karakter geeft dit kunstgras het uitzicht van een versgemaaid gazon. Verda Sovaga is een goede oplossing voor de siertuin en is voldoende bestand tegen betreding.

22,00 € / m² excl BTW

Verda Veluro

Verda Veluro biedt met zijn fluweelzachte en donkergroene vezels u een fantastisch weelderig gazon. De oplossing voor uw dakterras of tuin. Verda Veluro is minder geschikt voor spelende kinderen en huisdieren.

34,80 € / m² excl BTW

Verda Bazo

Verda Bazo is de budgetvriendelijke oplossing voor een kwalitatief kunstgazon. Zijn langere vezels en iets donkerder kleur bezorgen Verda Bazo een natuurlijk uitzicht.

19,05 € / m² excl BTW

Verda Partio

Verda Partio is de krachtpatser in ons gamma. Ijzersterk, korte vezels,… Kortom, de ideale oplossing voor veel betreding, intensief gebruik. Bijzonder geschikt voor feestzalen, evenementen,…

 

35,45 € / m² excl BTW

Uw keuze kunnen maken? Of nog niet 100% zeker?

Vraag het ons gerust via het contactformulier. We sturen u de nodige stalen op!!