Home

private

Private Tuinen

Wij zorgen ervoor dat het totale plaatje klopt. U hebt daarbij als klant slechts 1 aanspreekpunt. Tijdens het hele proces waken wij over zowel de kwaliteit van de planten en de materialen als over de kwaliteit van uitvoering. Meer info.

private

Landschapstuinen

De inrichting van een landschapstuin wordt vaak grotendeels bepaald door de natuur eromheen. Ook de architectuur en stijl van de woning spelen een belangrijke rol. Meer info.

private

Stadstuinen

Stadstuinen kunnen, afhankelijk van de tuingrootte, omgeving, bezonning en natuurlijk de wensen van de eigenaar, op verschillende manieren worden aangelegd en ingedeeld. Meer info.

Daktuinen

Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject, voor elk dak bestaat er een gepaste oplossing. Wij transformeren uw dak in een heerlijke oase van groen. Meer info.

Zakelijke Tuinen

De eerste indruk die uw bedrijfspand maakt, bepaalt voor een groot deel het gevoel waarmee uw klant de hal binnenstapt. U krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Meer info.

De natuur vormt een eindeloze inspiratiebron qua vormen, structuren, kleuren, geuren, materialen en composities.

Bekijk onze video

‘ Plannen met uw tuin’

De natuur vormt een eindeloze inspiratiebron qua vormen, structuren, kleuren, geuren, materialen en composities. De tuin is een feite een gecultiveerd stukje privenatuur. Hierbij wordt vorm gegeven aan datgene wat u mooi vindt, waardoor u ontspant, geniet en energie krijgt.Een trend is volgend jaar alweer voorbij, maar jaarlijks wordt uw tuin niet heraangelegd. Het is belangrijk dat uw tuin aan uw wensen voldoet en dat u er jaren plezier van heeft. Vanallemeerch Mark streeft dan ook naar een tijdloze tuincreatie, die toch eigentijds is. Een tuin waarin u zich nog jaren thuis voelt.

Een onderhoudsvrije tuin bestaat niet.

Een onderhoudsarme tuin is wel mogelijk.

Ook met beplanting! Beplanting is een onmisbaar onderdeel van een tuin. In ons klimaat is beplanting duidelijk onder invloed van de seizoenen. Daardoor vormt zij een zeer dynamisch aspect zoveel mogelijk te benutten. Hierdoor kunt u de wisselende seizoenen optimaal beleven. De meer statische wintergroene beplanting versterkt hierbij de structuur binnen het ontwerp.

Onze Recentste Realisaties.

 • Plein ‘De Munt’ naar een ontwerp van arch. Vereecke Lieven

  Plein ‘De Munt’ naar een ontwerp van arch. Vereecke Lieven

  Ontwerp - Tuin

 • Private tuin Hooglede naar een ontwerp van arch. Vereecke Lieven

  Private tuin Hooglede naar een ontwerp van arch. Vereecke Lieven

  Ontwerp - Tuin

 • Tuin Geluwe naar een ontwerp van arch. Vereecke Lieven

  Tuin Geluwe naar een ontwerp van arch. Vereecke Lieven

  Ontwerp - Tuin

 • Vlindertuin Beveren

  Vlindertuin Beveren

  Ontwerp - Terras - Tuin

 • Voortuin kantoor Gits

  Voortuin kantoor Gits

  Ontwerp - Tuin

 • Private tuin Kuurne

  Private tuin Kuurne

  Ontwerp - Terras - Tuin

 • Daktuin Kortrijk

  Daktuin Kortrijk

  Dak - Terras - Tuin

 • Classy Tuin naar een ontwerp van arch. Vereecke Lieven

  Classy Tuin naar een ontwerp van arch. Vereecke Lieven

  Tuin

 • Private Tuin

  Private Tuin

  Dak - Tuin

 • Private tuin Gits

  Private tuin Gits

  Terras - Tuin - Vijvers

Laatste Nieuwtjes

 • Verschijning in ‘Ik ga Bouwen en Renoveren’

  Verschijning in ‘Ik ga Bouwen en Renoveren’

  Hoog langs een winkelstraat in Kortrijk ligt een tweeledige daktuin. Op hetzelfde niveau als het dakappartement een langgerekt terras in hardsteen, omzoomd met bloembakken en achteraan een kruidenhoekje. Het echte tuinparadijs ligt nog een […]

 • One two TREE award 2018

  One two TREE award 2018

  Categorie publieke projecten Voor de publieke projecten was De Munt in Roeselare de winnaar. Een bestaand publiek plein dat dringend nood had aan meer groen. Voor dit project sloegen Boomkwekerij Ebben en Vereecke Lieven tuinarchitectuur de handen in elkaar […]

vlaamse-tuinaannemer
fleur
wtv